Cookie og privatlivspolitik

Her finder du vores cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

1. Generelt

1.1. Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvorledes Teratio ApS , Lautruphøj 5, 2750 Ballerup, CVR-nummer 39107457 indsamler og behandler dine personlige oplysninger når du bruger systemerne på teratio.dk til udarbejdelse af tilbud, styring af informationer og indsamling af data med henblik på at lave statistik.

1.2. Teratio er dataansvarlig og du kan altid henvende dig til Teratio's dataansvarlige, som for nuværende er, Monica Damsted Thygesen, vedrørende spørgsmål omkring behandlingen af dine personoplysninger på enten persondata@teratio.dk eller telefon 4110 9090.

2. Hvilke personoplysninger indsamles og hvad bruges oplysningerne til

2.1. Behandling af de oplysninger vi modtager om dig som bruger af systemet

2.1.1. Dit navn, firma- eller organisationsnavn, stillingsbetegnelse, telefonnummer og e-mail vil blive registreret i Teratio's systemer.

2.1.2. De angivne oplysninger anvendes til ekspedition og levering af det bestilte abonnement. Herudover anvendes de også til kommunikation om opdateringer til systemerne samt forventede nedetid på systemet mv. 

2.1.3. Retsgrundlaget for behandlingen af de oplysninger der angives om dig som bruger af systemerne, er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.2. Behandling af oplysninger, når du besøger hjemmesiden Teratio.dk

2.2.1. teratio.dk anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som mange hjemmesider bruger for at kunne genkende din computer fra gang til gang du besøger hjemmesiden. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. De anvendte cookies identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens computer.

Teratio's anvendelse af cookies afhænger af hvilke sider du besøger på hjemmesiden.
Når du besøger www.teratio.dk, og ikke secure.teratio.dk, besøger du de dele af hjemmesiden, hvis formål er salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos Teratio. Her anvender Teratio cookies for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at forbedre markedsføringen af vores produkter og ydelser. Se yderligere information under punkt 7 "Cookies".

2.2.2. Når du benytter teratio.dk bliver dine handlinger på siderne registreret i en log. Loggen gemmer data om alle aktiviteter du foretager dig på hjemmesiden. Hvilke oplysninger der logges afhænger af de sider du besøger på hjemmesiden.

På alle de sider du besøger på hjemmesiden logger Teratio:

hvilken ip-adresse du benytter
hvilket bruger-id du er logget ind med
hvilke sider du har besøgt

Herudover logger Teratio det meste, af det du foretager dig i systemerne, f.eks. hvilke tilbud, kunder mv. du har oprettet, redigeret, set, slettet mv., herunder også hvad du har indtastet undervejs.

Teratio bruger oplysningerne i loggen til at dokumentere hvad du har foretaget dig, forbedre brugervenligheden, målrette markedsføring samt som dokumentationsgrundlag for løsningen af eventuelle uoverensstemmelser.

2.2.3 Hvis du skriver til os, behandler vi de personoplysninger du giver os for at besvare din henvendelse.

2.2.4 Retsgrundlaget for behandlingen af oplysninger, når du besøger hjemmesiden teratio.dk er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1. Teratio sælger ikke de personoplysninger du har indtastet ved bestillingen af abonnementet til tredjemand.

3.2. Teratio videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand medmindre det udtrykkeligt er anført i disse betingelser.

3.3. For at kunne administrere og forbedre dit abonnement vil der blive videregivet personlige oplysninger til eksterne samarbejdspartnere. De eksterne samarbejdspartnere der kan anvendes, er blandt andet betalingsformidlere, en webhosting udbyder, en udbyder af nyhedsbreve, en udbyder af et evalueringssystem samt en udbyder af et CRM-system. Ved telefoniske henvendelser vil der desuden blive anvendt en telefonudbyder.

3.4. Teratio anvender herudover eksterne samarbejdspartnere til blandt andet forbedring af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Se yderligere information i punkt 7 "Cookies".

4. Sletning af personlige oplysninger

4.1. Oplysningerne opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.

4.2. Sletning af oplysninger som følge af, at du har en aktivitet på teratio.dk (gælder ikke secure.teratio.dk), sker to år efter aktiviteten.

5. Sikkerhed

5.1. Teratio opretholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at personoplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbrug.

5.2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

5.3. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, men overføres krypteret.

6. Dine rettigheder

6.1. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og for at kunne gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

6.2. Databeskyttelsesforordningen giver dig som registreret følgende rettigheder:

6.2.1. Retten til indsigt i egne personoplysninger

Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger om hvordan dine personoplysninger behandles, herunder f.eks. hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål, registreringen tjener, kategorien af personoplysninger, modtagere af personoplysninger mv. Hvis du ønsker indsigt i behandlingen af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til den dataansvarlige hos Teratio. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

6.2.2. Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som er registreret om dig, kan Teratio have gjort det muligt for dig at korrigere de oplysninger, du har angivet direkte i systemet. Er det ikke muligt at ændre oplysningerne direkte i systemet, opfordres du til at rette henvendelse til Teratio, så oplysningerne kan blive korrigeret.

6.2.3. Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af Teratio. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. grundet overholdelse af retlige forpligtelser, eller for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er Teratio ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

6.2.4. Retten til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, der behandles om dig, ikke er korrekte eller den pågældende behandling menes at være ulovlig.

6.2.5. Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og overført til en anden dataansvarlig.

6.2.6. Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod behandlingen, ved at henvende dig til den dataansvarlige hos Teratio, som for øjeblikket er Monica Damsted Thygesen på persondata@teratio.dk eller 4110 9090. Vi vil efter din henvendelse undersøge om betingelserne for din henvendelse er opfyldt og herefter gennemføre de ønskede ændringer eller sletning hurtigst muligt.

6.3. Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger til:

Datatilsynet, Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

7. Cookies

7.1. Der anvendes cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden, og til at forbedre markedsføringen af vores produkter og ydelser. Hvordan Teratio anvender cookies afhænger af de sider du besøger på hjemmesiden.

7.2. Tekniske cookies

7.2.1. Der anvendes tekniske cookies på hjemmesiden med det formål at få hjemmesiden til at fungere. De cookies der anvendes af tekniske årsager, er nødvendige for at hjemmesiden fungerer og du kan derfor ikke benytte hjemmesiden, hvis du vælger at afvise brugen af tekniske cookies. På de sider, hvor der vises videoer, bliver der sat tekniske cookies fra videohosting servicen Vimeo for at afspilning af videoer kan fungere.

7.2.2. Tekniske cookies bliver forældet 30 minutter efter at du har klikket væk fra hjemmesiden. Din browser sletter dem selv herefter ifølge dennes procedure for at slette forældede cookies.

7.2.3. Tekniske cookies anvendes på alle de sider du besøger på hjemmesiden teratio.dk.

7.3. Statistikcookies og markedsføringscookies

7.3.1. Hjemmesiden lader webanalyseværktøjerne Google Analytics registrere cookies på din computer til sporing. Sporingen bruges til analyser, der kan optimere design, brugervenlighed og effektiviteten på hjemmesiden.

7.3.2. Hjemmesiden lader desuden reklameværktøjerne Google Analytics, LinkedIn og Facebook registrere cookies, så disse kan foretage sporing af hvad din computer foretager sig på hjemmesiden. Sporingen foretages for at kunne tilbyde dig relevante reklamer om vores produkter og ydelser på deres medier og på 3. parts netværk, hvor de har aftale om at vise reklamer. Sporingen gør det ikke muligt for Teratio at identificere dit navn, kontaktoplysninger eller andre personlige detaljer.

7.3.3. Sporingen gemmes på ubestemt tid og slettes ikke automatisk, når du klikker væk fra hjemmesiden.

7.3.4. De ovenfor anførte statistikcookies og markedsføringscookies anvendelse på www.teratio.dk, har til formål hjælpe til med salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos Teratio

7.3.5. De ovenfor anførte statistikcookies anvendes også på systemerne på secure.teratio.dk. Her er formålet at se, hvor mange brugere, der anvender systemet, på hvilke tidspunkter og hvilke sider, der anvendes. Dette gøres, så Teratio kan sikre, at systemet til enhver tid kører stabilt og kan sikre bedre hardware, hvis der registreres overbelastning i visse perioder mv.

7.4. Afvis eller slet cookies

7.4.1. Hvis du ikke ønsker sporing af din computer, skal du konfigurere din browser til at afvise cookies fra 3. parts hjemmesider. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du bruger.
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes. Bruger du flere browsere, skal du huske, at slette cookies i dem alle.

Se hvordan du sletter cookies og konfigurere din browser i vejledningen http://minecookies.org/cookiehandtering/.

7.4.2. Såfremt du sletter disse cookies, kan du opleve at systemerne og hjemmesiden ikke vil fungere efter hensigten. Teratio kan i dette tilfælde ikke hjælpe med at få systemet til at virke for dig. 

7.5. Garantier for overførsel af oplysninger til USA

7.5.1. Google Analytics, Vimeo, LinkedIn og Facebook er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.